Gitte Daugbjerg kosmetisk sygeplejerske indehaver klinik AYA

Gitte Daugbjerg

Gitte er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik AYA.

Gitte en stor og bred erfaring indenfor kosmetiske skønhedsbehandlinger og en stor ekspertise i de produkter og behandlinger, Klinik AYA arbejder med. Hun er uddannet sygeplejerske i 1991, har flere års erfaring indenfor kirurgi, og desuden arbejdet mange år i medicinal- og medicoindustrien.

Gitte har også indgående erfaring med medicinsk æstetik via sit arbejde som Territory Manager i Allergan – firmaet, der forsker i og har udviklet de non-permanente fillere Juvederm og Vistabel Botox. Desuden har hun undervist, trænet og vejledt speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i brugen af Juvederm non-permante fillere og Vistabel botox på andre plastikkirurgiske og kosmetiske klinikker tilsvarende Klinik AYA.

Gitte er selvfølgelig certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger og godkendt til dette af Styrelsen for Patientsikkerhed, og så har hun et veludviklet etisk kompas. Hun tager løbende kurser og er altid opdateret på best practice og nyeste viden. Gitte er ekstremt glad for at kunne bruge al sin erfaring og sine kompetencer i Klinik AYA i lige netop Frederikssund, hvor hun også selv er fra.

jørgen esmann speciallæge i dermatologi klinik aya

Jørgen Esmann

Jørgen Esmann er speciallæge i dermatologi og har mere end 30 års erfaring i hudforskønnende behandlinger med botox, filler og laserbehandlinger. Han er en af landet førende speciallæger på området.

Udover at være speciallæge og den virksomhedsansvarlige læge tilknyttet Klinik AYA, er han også indehaver af privatklinikken Dr. Esmanns Klinik i Hellerup.

Jørgen Esmann er også meget aktiv på sit felt og deltager både i forskning, udvikling af udstyr og teknikker til behandling i Danmark og udlandet. Han er også både underviser og foredragsholder for læger i dermatologisk- og kosmetologisk laserbehandling, og holder sig på alle måder ajour.

At have have Jørgen Esmann tilknyttet som speciallæge i Klinik AYA er et kvalitetsstempel, vi er stolte af.

 

Klinik AYA er specialister i rynkereducerende og hudforyngende behandlinger.

Læs mere om Klinik AYA og Gitte Daugbjergs værdier og filosofier omkring kosmetiske behandlinger i artiklerne herunder.