Microneedling-behandling er for dig, der ønsker en finere og mere jævn hud med en flot, naturlig glød. Det er en specifik, kontrolleret microneedling-behandling, som  på en sofistikeret og sikker måde giver smukkere og mere ensartet hud.

Hvad gør Microneedling-behandling?

  • Minimerer misfarvning af huden eller fjerner den helt (solskader, melasma)
  • Minimerer ar efter akne
  • Minimerer ar efter operation
  • Kickstarter hudens cellefornyelse
  • Booster hudens produktion af kollagen og elastin.
  • Giver en jævnere, smukkere hud
  • Giver fornyet glød og finere struktur i huden

Ved mikroneedling anvender man det, man også kalder kollagen-induktionsterapi til behandling af misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Det vil sige, at huden penetreres med ganske bittesmå nåle i en dybde, der passer til din hud, og det giver fibroblast-stimulering. Behandlingen gør at cellerne deler sig og fornyer sig i huden, og dét forbedrer hudkvaliteten indefra. Det stimulerer nemlig hudens egen produktion af kollagen og elastin.

Resultat? Få aktiveret din egen kollagen for en mere ungdommelig hud.

SkinPen før og efter

Før og efter microneedling

Hvordan fungerer Microneedling?

Ved en behandling med mikroneedling behandling udsættes huden for kontrollerede mikroskader ved at penetrere hudens øverste lag med små nåle for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskade. Det kan lyde voldsomt, men der er tale om kontrollerede mikroskader specielt tilpasset din hud, og behandlingen bliver udført af en certificeret professionel.

Efter microneedling får man en genopbygning af skaden, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

De fleste behandlinger tager ca. 30 minutter. Microneedling bruges året rundt på alle hudtyper. Man skal dog være over 22 år.

Det kræver ingen konsultation, før microneedling. Hos Klinik AYA gør vi dog altid meget ud af at informere dig og analysere din hud, før selve behandlingen. Hos Klinik AYA udføres behandlingen af Gitte Daugbjerg, der er kosmetisk sygeplejerske.

Vi anbefaler altid, at du får microneedling hos en professionel og kompetent behandler, hvor renlighed, sikkerhed og erfaring er på plads.

Efter Mikroneedling-behandling

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være lidt lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: tørhed, ru hud, stramning af huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed, en brændende fornemmelse. Disse symptomer går over med tiden uden komplikationer.

Reaktionerne varer typisk ikke mere end få dage og forventes være helt væk efter 3-4 dage.

microneedling skinpen behandling pande før og efter

Før og efter Mikroneedling-behandling i pande

Hvad koster Microneedling?

Prisen for Microneedling-behandling finder du sammen med vores øvrige behandlinger her:

Priser for microneedling

Hvor ofte skal man behandles?

For fuldt udbytte af microneedling, skal du have 3 behandlinger, og så vil resultatet være tydeligt i form af smukkere og mere ensartet hudstruktur. Ved normal hud skal behandlingen være med et interval på 4 uger. Ved mere sensitiv hud skal intervallerne være op til 6 uger.

Mange oplever den dejlige sidegevinst, at deres selvtillid vokser, og de får det bedre i deres eget skind, når huden i ansigtet bliver flottere og mere jævn med microneedling.

 

Skin pen behandling certificering

Book en tid Priser