Klinik AYA og vores værdier

Vores passion er din skønhed – Vores kvalitet er din sikkerhed

Om klinik AYA. Kosmetiske behandlinger baseret på etik, ekspertise, sikkerhed og ansvar

Hos Klinik AYA fokuserer vi på tre klassiske skønhedsprincipper:
symmetri, balance og harmoni.

Det, vi kan hjælpe dig med, er, at du kan blive en endnu smukkere og friskere udgave af dig selv, ved at give huden en fornyet fylde, fugt, form og/eller kontur.

Vi finder hen til den bedste behandling for dig ved at kombinere dine ønsker med vores ekspertise og fagblik for skønhed og kosmetiske behandlinger.

Hele ansigtet og dit velbefindende vil være i vores tanker, når vi planlægger en behandling, der er tilrettet dine ønsker og behov. Vi vil også fortælle dig, hvis vi ikke mener en behandling er det rigtige for dig, eller hvis vi mener, du vil være bedre tjent med andet eller mindre, end du tror, du vil have.

Etik og ansvar er nemlig også nøgleord hos Klinik AYA.

Vi får det bedste ud af dine smukkeste træk

Det gør ved at:

  • altid være professionelle, rådgivende og imødekommende i mødet med dig
  • have en holistisk tilgang, hvor vi har øje for hele dig
  • holde os ajour på viden indenfor medicinsk æstetik
  • anvende FDA godkendte og veldokumenterede produkter

På Klinik AYA mener vi, at nøglen til et flot æstetisk udseende er at bevare dine naturlige træk og forstærke det bedste i dit udseende. Vi tager udgangspunkt i dine ansigtsbevægelser for at sikre et naturligt resultat. Vi lægger en plan for de forskellige kosmetiske muligheder. Sigtet er at give dig en frisk udstråling, så du fremtræder smuk, harmonisk, og naturlig, ikke at ændre dit udseende markant. Uanset om du smiler, griner eller rynker panden vil du stadig se ud som DIG.

Det ligner magi – men det ér anatomi.

Kort om Klinik AYA

I Klinikken kan du møde speciallæge i dermatologi Jørgen Esmann og æstetisk – kosmetisk sygeplejerske Gitte Daugbjerg, som er indehaver og til dagligt driver Klinik AYA. I det daglige og ved langt de fleste behandlinger, er det Gitte, du møder.

Klinikkens rammer er i hyggelige og huser i en rolig atmosfære. Vi lægger vægt på, at du føler dig tryg hos os og tryg ved din behandler.

Målet er at give dig en frisk udstråling så du føler, at dit udseende er smukt, harmonisk og naturligt, men også at du er tryg og glad for både behandlinger og resultater. Klinikken anvender de nyeste teknikker indenfor medicinsk, æstetiske behandlinger og anvender FDA-godkendte produkter.

Vi har desuden også fokus på at give dig en kosteffektiv behandling uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Sikkerhed og fortrolighed

Alle ansatte i klinikken har tavshedspligt, og du kan trygt regne med der er både fortrolighed og diskretion. Dine personlige informationer bliver aldrig videregivet til 3. part uden dit samtykke. Ved utilsigtet og atypisk reaktion kan du døgnet rundt kontakte klinikkens akuttelefon, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Alle bivirkninger indrapporteres.

Speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg er, jf. lovgivning, registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed, som kosmetiske behandlere på Klinik AYA. Du kan læse mere om Klinik AYA’s værdier og etik b.la. her.

Læs mere om speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg

Se vores tilsynsrapport