Om Klinik AYA

Vores passion er din skønhed – Vores kvalitet er din sikkerhed

Sammen med dig og dine individuelle behov vil vi fokusere på de tre klassiske skønhedsprincipper: symmetri, balance og harmoni. Det vi kan hjælpe dig med er, at du kan blive en endnu smukkere og friskere udgave af dig selv, ved at give huden en fornyet fylde, fugt, form og/eller kontur. Hele ansigtet vil være i vores tanker, når vi planlægger en behandling, der er tilrettet dine ønsker og behov.

Vi får det bedste ud af dine smukkeste træk

Dette vil vi gøre, ved at:

  • altid være professionelle, rådgivende og imødekommende i mødet med dig
  • holde os ajour på viden indenfor medicinsk æstetik
  • anvende FDA godkendte og veldokumenterede produkter

På Klinik AYA mener vi, at nøglen til et flot æstetisk udseende er at bevare dine naturlige træk og forstærke det bedste i dit udseende. Vi tager udgangspunkt i dine ansigts-bevægelser for at sikre et naturligt resultat. Vi lægger en plan for de forskellige kosmetiske muligheder, hvor målet er at give dig en frisk udstråling, så du fremtræder smuk, harmonisk, og naturlig. Uanset om du smiler, griner eller rynker panden vil du stadig se ud som DIG.

Kort om Klinik AYA

I Klinikken kan du møde speciallæge i dermatologi Jørgen Esmann og æstetisk – kosmetisk sygeplejerske Gitte Daugbjerg, som er indehaver og til dagligt driver Klinik AYA. Klinikkens rammer er i hyggelige og i en rolig atmosfære, hvor vi lægger vægt på, at du føler dig tryg hos din behandler og hvor målet er, at give dig en frisk udstråling så du føler, at dit udseende er smukt, harmonisk og naturligt. Klinikken anvender de nyeste teknikker indenfor medicinsk – æstetiske behandlinger og anvender FDA godkendte produkter. Vi har fokus på at give dig en kosteffektiv behandling uden af gå på kompromis med kvaliteten. Speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg er, jf. lovgivning, certificeret til behandlinger der udføres på klinikken og er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed, som kosmetiske behandlere på Klinik AYA

Sikkerhed og fortrolighed

Alle ansatte i klinikken har tavshedspligt. Dine personlige informationer bliver aldrig videregivet til 3. part uden dit samtykke. Ved utilsigtet og atypisk reaktion kan du døgnet rundt kontakte klinikkens akuttelefon. Alle bivirkninger indrapporteres. Speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg er, jf. lovgivning, certificeret til behandlinger der udføres på klinikken og er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed, som kosmetiske behandlere på Klinik AYA.

Læs mere om speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg

Se vores tilsynsrapport