Hvorfor vælge en Kemisk peeling?

 • fordi kemisk peeling reducerer, fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud.
 • fordi huden regenererer og danner nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen, som er afgørende for hudens spændstighed og elasticitet.
 • fordi huden får et opfrisket og mere jævnt og naturligt udseende.

Hvad er Kemiske peeling

Kemisk peeling er en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, som gør, at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og strammes op. Den kemiske peeling som Klinik AYA anvender hedder pHformula MD, og er en kendt syrebehandling til ansigtet.  Den er kemisk fremstillet på en sådan måde, at overfladiske irritationer begrænses og cellefornyelse accelerer i flere lag på huden.

Ved kemisk peeling arbejdes med 4 hudproblematikker: Aldring, akne, pigment og kronisk rødme.

Kemisk peeling er effektiv mod

 • fine, overfladiske rynker
 • lette solskader
 • visse godartede pigment forandringer
 • grov hud
 • store porer
 • uren hud
 • visse ar, men dog ikke dybe.
 • peelinger er også være fugtgivende og hudopstrammende, og passer til alle hudtyper.

Der findes flere forskellige peelings midler så som AHA (frugtsyre), GHA (glycolsyre), Mælkesyre, BHA (salicylsyre). Der er ofte også, tilsat alkohol, vitaminer og antioxidanter.

Hvordan foregår kemisk peeling?

Hos Klinik AYA foregår en behandling med kemisk peeling i 6 trin: Først afrensning, diamantslibning og hudanalyse. På baggrund af den får du derefter en særligt tilpasset kemisk peel, som følges op med fugt og til sidst en velegnet, beroligende ansigtsmaske.

Nærmere beskrevet starter vi med at afrense huden med EXFO cleanse og diamantslibes, hvorefter den affedtes og huden analyseres. Den kontrolleret og personligt tilpasset syre masseres ned i huden med en vatpind. Syren frigiver her protoner i forskellige lag i huden i den tid de er i kontakt med huden.

Syrebehadlingen resulterer i acceleration i cellernes fornyelse og optimal regenerering af huden.  Herefter masseres huden med POST Recovery Cream, som giver ro og fugt.  Huden få endnu mere fugt med en fugtgivende ansigtsmaske, som man efterfølgende ligger med 1/2 time. Som afslutning til behandlingen påføres huden U.V protect.

Kemisk peeling før og efter

Før og efter kemisk peeling

Efter behandlingen

Den kemiske peeling vi tilbyder, er udviklet til at levere optimale resultater på kort tid. De fleste reaktioner efter en behandling er helt normale og er: rødme, svie eller brændende fornemmelse, stramhed, let ”frosting”, afskalning/mild peeling, forbigående rødme. Det er derfor vigtigt, at bevare huden fugtet efterfølgende, fx med POST Recovery Cream, at undgå solens stråler og altid at anvende en solbeskytter med en høj faktor. Den kan tilkøbes i klinikken, hvis du ønsker det.

10 dage op til en behandling bør man undgå at udsætte huden for solens stråler, selvom der er brugt produkter med solfaktor.

Ved kemisk peeling anbefaler vi en serie af 2-6 behandlinger, med et interval på minimum 4-6 uger.

Bonus: Efter behandlingen får man større effekt af de ansigtsprodukter, man anvender, da de trænger bedre ned i huden. De tilhørende og komplimenterende cremer, vi anbefaler, er ”stærke” og har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter. Produkterne er kun til salg via klinikker med lægelig tilknytning som Klinik AYA.

Resultat af kemisk peeling: et friskere og sundere udseende med en mere ensartet hud.

Book en tid Priser