Botox kan udjævne nogle af de aldringstegn, vi naturligt får i huden i ansigtet, så du ser lidt mere jævn og glat ud i huden.

Botox afhjælpe både statiske og mimiske rynker fra dit ansigt og få små ansigtsmuskler til at slappe af, så vi kan mindske aldringstegn eller visse ansigtstræk, du ikke er glad for.

Klinik AYA anvender selvfølgelig det originale Botox®, som i Europa har betegnelsen Vistabel®. Vistabel Botox er det mest veldokumenterede og potente botulinum-toxin Type A.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel, der helt eller delvist benyttes til midlertidigt at gøre muskler inaktiv. Oprindeligt brugte lægevidenskaben det til at lindre fx spastiske muskelkramper, migræne og skelen med øjnene. Det er kun Vistabel der må bruge navnet Botox. Fællesbetegnelsen for lægemidlet er botulinun-toxin.

Hvordan virker Botox?

I dag kender de fleste Botox for evnerne til at få ansigtsmuskulatur til at slappe af, så rynker udglattes. Med tiden bliver vores hud mindre elastisk og spændstig, og vores mimiske muskelsammentrækninger efterlader derfor fine linjer og rynker på huden, hvor den folder mest. Og så bliver de statiske rynker.

Statiske rynker er synlige hele tiden, også når du ikke spænder i musklerne. Botox udglatter både de fine linjer og rynker der ér opstået, men forebygger også at flere opstår, ved at hindre, at musklerne aktivt trækker sammen netop dér.

Tjek din behandler og behandlingssted i autorisationsregistret: Opslag i autorisationsregistret (sst.dk)

En botox-konsultation er ved klinikkens ansvarlige læge og bookes på 22494967 eller info@klinikaya.dk

Hvis du ønsker at springe direkte til mere information om behandling af områder, hvor botox kan hjælpe dig til en opfriskning i dit udseende, så klik på knapperne herunder.

botox mænd klinik aya

Botox i panden

Fine linjer og rynker i panden kommer til at overgå os alle, men særligt panden er et område, der er meget synligt, og et område, mange drømmer om, tager sig mindre ældet ud. Behandling med botox udjævner og udvisker panderynker af forskellige slags og kan gøre, du føler, dit indre og ydre kommer bedre i harmoni.

Botox får nemlig de muskler, der laver sammentrækningerne, der giver rynker, til at slappe af. Det gør, at huden igen glatter sig ud, og de rynker og fine linjer, du havde, forsvinder i den tid behandlingen virker aktivt. Det er typisk 3-6 måneder.

Botox er en effektiv behandling mod en lang række aldringstegn i ansigtet, men sørg altid for at vælge en god og godkendt behandler, der giver dig en grundig og etisk vejledning af, hvad en god løsning kan være for dig.

Behandling med botox handler ikke kun om med et quick fix at fjerne aldringstegn. Gjort rigtigt og forsvarligt handler også om helhedsblikket på det enkelte menneske. Klinik AYA’s sigte er at lave behandlinger, den enkelte er bedst tjent med, og som ser så naturlige ud på lige præcis dig. Det kræver stor viden om, og respekt for, anatomi og fysiologi, og blik for din individuelle naturlige æstetik. Og det kræver også integritet. Vi er stolte af at stå for netop dét.

Aldring og rynker – hvorfor får man rynker i panden?

Fine linjer og rynker i panden opstår, fordi de små muskler i panden trækker sig sammen. Langsomt fra midt 20’erne og i løbet af 30’erne, hvor hudens spændstighed og elasticitet samtidig naturligt aftager, begynder det at resultere i permanente rynker. Det vil sige, dine dynamiske linjer med tiden bliver statiske.

Hvor tidligt, og hvor udtalt pandelinjer og bekymringsrynker opstår, bestemmer b.la. en kombination af din genetik, soleksponering, og hvor god en hudkvalitet, du har i udgangspunktet.

Hvilke slags panderynker og aldringstegn kan man behandle med botox?

Der er en række linjer og rynker i panden, der kan minimeres betragteligt med behandling med botox. B.la. vandrette linjer i panden, bekymringsrynke eller -rynker mellem øjenbrynene, brynløft og tunge øjenlåg. Book en konsultation, hvis du ønsker mere information eller rådgivning omkring, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan også læse lidt nærmere herunder.

Book en konsultation.

Brynløft med botox

Vores øjenomgivelser har stor betydning for, hvor friske vi ser ud. Er dine øjenbryn og omgivelserne omkring øjnene blevet tungere og mere lavtliggende, kan du få dem løftet med botox. Et brynløft med botox giver et diskret løft, men som giver et markant friskere udtryk.

Et brynløft kan også hjælpe med at give mere symmetri og harmoni til ansigtet, og kan ofte være en rigtig god behandling at kombinere med botox i panden og for at give det med velafbalancerede og friske udtryk til netop din æstetik.

Sådan foregår brynløft med botox

Et brynløft med botox består af et par enkelte injektioner med stor effekt. Faktisk giver et brynløft det, nogen også kalder et lille pandeløft. Det bedste resultat opnås ofte ved at behandle både bryn og bekymringsrynken. Kombinationen gør, at pandemusklen kan give et naturligt bredere træk, som opfrisker ansigtet.

Hvad der er den bedste behandling for dig, kommer an på din unikke mimik og bevægelsesvaner. Der bliver altid lagt en plan, der er skræddersyet til dig og dit ansigt ved konsultationen.

Brynløftet virker ved at få øjenmusklen, der kan trække brynet nedad, til at slappe af, og give de pandemuskler, der løfter op ad mulighed for at arbejde mere aktivt og uhæmmet.

Det ligner magi, men det ér anatomi.

Behandling af tunge øjenlåg med botox

Når vi bliver ældre, får vi ikke bare flere fine linjer og rynker. Dele af vores ansigt, føles også som om, det trækker sydpå. Oplever du tungere øjenomgivelser og tunge øjenlåg, kan et brynløft med botox mindske spændingen i de muskler, der tynger på dine bryn og øjenlåg.

Når brynet løftes let, følger øjenlåget med og vil syne mindre tungt. Et brynløft med botox minimerer altså også tunge øjenlåg.

Botox mod vandrette panderynker

Vandrette panderynker opstår på grund af forskellige bevægelser med vores øjenbryn, som vi gør i det daglige. Nogle strækker sig fra den ene side af panden til den anden, andre er kortere, og nogle kan du tydeligt se, har form som ydersiden af dit bryn.

Ved at injicere botox flere steder over panden, som er tilpasset til din individuelle mimik, kan behandlingen afhjælpe årsagen til dine panderynker og -linjer. Forinden har du modtaget en grundig konsultation, har fået lovpligtig og vigtig betænkningstid, og på selve dagen, har du også en dialog med Gitte om dine ønsker og hendes anbefalinger. Selve behandlingen virker efter 5-10 dage.

Kan botox fjerne bekymringsrynke?

Ja, botox kan effektivt fjerne din bekymringsrynke. Bekymringsrynker er de linjer mellem øjnene, der opstår, når vi ser bekymrede eller vrede ud, eller misser med øjnene i solen. Botox kan fjerne bekymringsrynker ved at få de muskler, der trækker sammen og laver rynkerne mellem brynene, til at slappe af.

Når muskelsammentrækningen stopper, vil huden glatte sig ud af sig selv. I nogle tilfælde kan bekymringsrynkerne være så dybe, at botox behandling alene ikke vil glatte linjerne helt ud. I de tilfælde kan et supplement med filler i bekymringsrynkerne være en løsning.

Er du ked af dit spejlbilledes sammentrukne linjer mellem øjnene, og det udtryk af hårdhed, mange føler 11-tallerne medfører, eller er du bare træt af at se træt, småvred, bekymret eller frustreret ud uden at være det, kan en botoxbehandling af bekymringsrynken være noget for dig. En bekymringsrynke kaldes også nogle gange en vredesrynke. Den kommer af hyppige mimiske sammentrækninger af øjenbrynene, og har altså ikke nødvendigvis noget at gøre med hverken bekymring eller vrede. Men mange føler, at netop de rynker, får dem til at hårde ud. Botox behandling kan hjælpe til et friskere og mildere udtryk i ansigtet.

Forespørg konsultation

Botox mod smilerynker – også kaldet kragetæer

Botox mod smilerynker kan minimere de venligtudseende linjer, så de er mindre fremtrædende ud. Smilerynker kommer, fordi vi har smilet og grinet gennem livet, hvilket i sig selv dejligt. Bare ikke, hvis de får os til at se ældre eller mere slidte ud, end vi føler os. Botox kan afhjælpe smilerynker.

Smilerynker opstår af de gentagne bevægelser og hudens aftagende spændstighed. Smilerynker – som også kaldes kragetæer – er for mange både et charmerende vidne om det levede liv, men kan også blive et smertensbarn, når de bliver tydeligere eller dybere, end vi identificerer os med. Med botox kan vi reducere deres tydelighed uden nødvendigvis at fjerne dem. De fleste ønsker at se friskere ud, ikke at udviske det levede liv fuldstændigt.

Når man behandler smilerynker med botox vil musklerne, der laver de sammentrækninger, der giver rynker, slappe af, og huden udglattes. Samtidig giver muskelroen huden fornyede muligheder for at genskabe sig glattere. Resultatet er, at du vil se friskere ud med mindre markante smilerynker, men stadig ligne dig selv.

Sådan foregår behandling med botox i smilerynker

Botox mod kragetæer kræver få injektioner, og så vil dine smilerynker blive mindre fremtrædende. Måske tænker du på, om du vil ligne dig selv efter botox i smilerynker. Det vil du. Du vil stadig kunne smile autentisk. Dine kragetæer bliver blot mindre dominerende, end tidligere.

Hvor læge holder botox i smilerynker?

Effekten af en botoxbehandling af dine smilerynker – eller kragetæer – holder typisk 3-6 måneder. Herefter vil effekten aftage, for til sidst at forsvinde. Ønsker du at holde dine reducerede smilerynker, kræver det altså kontinuerlig behandling med botox.

Nedadvendte mundvige: Farvel til en mund, der ser sur ud

Nedadgående mundvige: Er din mund begyndt at se sur eller trist ud helt uden, du er det, kan det være fordi ansigtsmuskulaturen trækker dine mundvige nedad. Ønsker du at blive de nedadvendt mundvige kvit, kan det behandles let. Det kræver kun én enkelt injektion med botox i hver mundvige.

Den simple botoxbehandling af mundvige, der peger nedad, vil nedsætte aktiviteten og afslappe musklerne. Samtidig vil en modsatrettet muskel trække mundvigene let opad, når den kan arbejde uhindret. Resultatet er, at du vil se mindre sur, alvorlig eller bedrøvet ud og få et lettere og mere positivt udtryk, fordi mundvigene ikke længere trækker nedad.

Gummysmile: Botox kan mindske dit tandkødssmil

Gummysmile, eller tandkødssmil, er, når gummerne blottes, når du smiler. Nogle viser fra naturens hånd mere gummer end andre ved smil og grin, og det kan være noget, der gør, du holder dit smil tilbage. Og det er ærgerligt! Gummysmile kan dog effektivt reduceres med botox.

Hvordan virker behandling af gummysmile?

Der kan være flere medvirkende årsager til, du har gummysmile. Fx dine tænders størrelse og placering, hvor aktiv en muskel i overlæben, du har, og hvor højt den løfter op, når du smiler og griner. Form og fylde på din overlæbe kan også have betydning.

Ved botoxbehandling af tandkødssmil injiceres botox, så musklen, der trækker op i overlæben, trækker mindre højt op, og dermed mindskes gummesmilet, og du vil vise mindre tandkød.

Typisk vil din overlæbe sænke sig ½ til 1cm, når du har fået behandling med botox for gummysmile.

Botox før og efter

Det siges, at billeder siger mere end tusind ord. Så i stedet for vi fortæller mere om, hvilke flotte resultater, vi skaber for vores kunder, så se selv, hvad billederne af før og efter botox viser.

botox gummysmile før og efter

Gummysmile før og efter botoxbehandling

Bekymringsrynke før og efter botox

Bekymringsrynke før og efter botoxbehandling

Fjern bekymringsrynker med botox

Pandelinjer og brynløft før og efter botoxbehandling

botox i bekymringsrynk og brynløft med botox

Bekymringsrynke før og efter botoxbehandling

Nedadvendt mundvige behandlet med botox og filler

Nedadvendte mundvige før og efter botox- og fillerbehandling

Smilerynker før og efter botoxbehandling

Bekymringsrynke før og efter botoxbehandling

nedadvendt mundvige før og efter botox behandling

Nedadvendte mundvige før og efter botoxbehandling

Panderynker/bekymringsrynke og kragetæer før og efter botoxbehandling

Smilerynker/kragetæer før og efter botoxbehandling

Hvad er Vistabel Botox?

Vistabel Botox er den specifikke type botox, vi hos Klinik AYA har valgt at arbejde med. Det har vi, fordi det er den bedste botox, med den mest veldokumenterede effekt på markedet. Vistabel er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A.

Toxinen kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Vistabel Botox er som sagt navnet varemærket til det originale Botox, og både erfaringen og effekten med præparatet er stor og veldokumenteret.

Vistabel Botox fortyndes meget kraftigt og injiceres derefter i ganske små mængder med en tynd, steril nål under huden i de udvalgte, små ansigtsmuskler. Det har den virkning, at den pågældende muskel stopper med at trække sig sammen, og rynker glattes ud. Som en positiv bivirkning oplever nogle at have mindre spændingshovedpine, når de er behandlet med Botox.

Vistabel – Botox er FDA-godkendt og opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger.

Hvordan virker Vistabel Botox?

Vores nerveender afgiver det kemiske stof acetylcholin, som overfører sammentrækningssignaler til musklerne, og får dem til at spænde op og trække sig sammen. Vistabel Botox’ blokerer for frigørelse af acetylcholin. Botoxen blokerer dermed nerveimpulserne til de små ansigtsmuskler og forhindrer, de trækker sig sammen og skaber linjer og rynker.

På den måde får Vistabel Botox musklen til at slappe af, og den overliggende bliver hud glattet ud og kommer til at fremstå uden rynker. Botox virker kun lokalt på de specifikke muskler, der behandles, og altså ikke på andre muskelgrupper.

Det æstetiske resultat, du kan se i spejlet, afhænger dog ikke kun af selve botoxen, men i høj grad også af den anvendte teknik og behandlerens erfaring. Derfor er det altid klogt at vælge en kosmetisk behandler, der har autorisation, solid erfaring og et godt omdømme.

Konsultation og behandlinger må kun udføres af autoriseret og certificeret speciallæge eller – sygeplejerske. Vi anbefaler altid, at du tjekker din behandlers autorisation, før du vælger klinikken og behandling. Tjek autorisationen, og hvad den dækker over her.

Hos Klinik AYA har både Jørgen Esmann og Gitte Daugbjerg autorisation og certificering og hver især over 30 års erfaring med hhv. kosmetiske behandlinger og sygepleje, ligesom de begge har indgående ekspertise i behandling med Vistabel Botox.

Hvordan føles det at få botox?

Der er kun meget lidt ubehag forbundet med behandlingen med Vistabel Botox, når det injiceres ind i musklen. Du mærker et prik og eventuelt en lille spænding. Mange patienter beskriver det som følelsen af et myggestik. Derfor er der heller ikke bedøvelse involveret.

Behandlingen med botox tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor mange områder, vi har aftalt at behandle, men vi tager os god tid til at sikre dig tryghed.

Der kan være kortvarig, let rødmen umiddelbart efter injektionerne, som fortager sig indenfor de første 15 minutter. Det kommer af selve den lille penetrering af huden. Man kan derfor sagtens gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen.

Selve oplevelsen af, hvordan det føles at være botox-behandlet oplever forskelligt fra person til person. Det kan i starten føles anderledes, da man ikke kan bruge den muskel, som man normalt har spændt, men man vænner sig hurtigt til det. Det føles slet ikke som at være bedøvet, kan vi betrygge med.

Hvor hurtigt virker botox?

Effekten af botox indtræder indenfor 5-10 dage og varer normalt i 3-4 måneder. Det vil sige, du allerede efter nogle dage begynder at fornemme og se, at du ikke kan bevæge muskulaturen helt som du plejer, og at rynker lige så stille begynder at aftage og se mindre fremtrædende ud.

Den maximale effekt ses 5-6 uger efter behandlingen, men mange oplever et godt resultat, de er glade for allerede ca. 3 uger efter behandlingen.

Hvor længe holder botox?

For de fleste er effekten af botox til stede i omkring 4 måneder. Mange oplever, at effekten gradvis aftager efter omkring 3 måneder, og man kan igen begynde at bevæge musklen og de fine linjer vil langsomt begynder at kunne ses igen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling.

Behandling med botox vil ofte holde længere med gentagne behandlinger. Efter alle behandlinger tilbydes opfølgende kontrol, hvor der kan efterkorrigeres med et touch-up, hvis det vurderes nødvendigt.

Hvilke områder kan behandles med botox – med gode resultater?

Botox kan bruges effektivt til rynkebehandling og minimering af aldringstegn i ansigtet. Det kan også bruges til at minimere visse ansigtstræk, som gummysmile, meget markeret kæbemuskel eller nedadvendt mundvige. Det kan også anvendes til at minimere migræne og hovedpine og nogle former for muskelkramper. Sidstnævnte udføres kun af en neurolog.

I dag bruges botox især til kosmetiske behandlinger. Vi tilbyder:

– Brynløft med botox
– At afhjælpe gummysmile eller tandkødssmil
– Løft af mundviger med botox
– Større læber med lipflip
– Fjerne bekymringsrynker m. botox
– Botox i panden: Udvisk horisontale linjer
– Botox smilerynker: udvisk kragetæer
– Botox nedre ansigt: Afhjælp droopyness
– Botox i kæbemuskel
– V-shape

Botox Priser

Prisen for behandling af botox afgøres af, hvor behandlingen skal lægges og hvor meget præparat, der skal bruges. Vores udgangspunkt er ”less is more”.

Priser for botox

Botox til mænd

Behandling med botox er selvfølgelig også for mænd, der ønsker at fremhæve deres bedste træk og nedtone dem, de ikke er glade for. Faktisk kan botox bruges både til at reducere aldringstegn og til at fremhæve maskuline træk, hvis du ønsker det. Målet er aldrig at udviske det levede liv, men at nedtone de aldringstegn, vi ikke er glade for og fremhæve dine naturlige, flotteste træk, hvor det giver mening.

Med Vistabel Botox kan vi fx lave små, superflotte justeringer og minimere rynker mellem øjnene – bekymringsrynken – og i panden i det hele taget. Vi kan også behandle, så kæbelinjen bliver mere markeret, tandkødssmil bliver mindre fremtrædende. I kombination med filler kan vi også reducere mørke rander under øjnene.

Behandlingerne er hurtige, vi er diskrete og har masser af erfaring med at behandle mænd i Klinik AYA.

En botox-konsultation er ved klinikkens ansvarlige læge og bookes på 22494967 eller info@klinikaya.dk

Bivirkninger ved botox og komplikationer

Bivirkninger ved brug af Vistabel Botox er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt i over 13 år i 60 forskellige lande. Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller en lille blodudtrædelse ved indstiksstedet. I sjældne tilfælde kan produktet give et forbigående dovent øje, der forsvinder efter 1-2 uger.

Det vil sige, at musklen, som løfter øvre øjenlåg, i de sjældne tilfælde af er blevet forbigående svækket i 1-2 uger. Men fordi effekten er forbigående, er bivirkningerne det også. På verdensplan er der frem til i dag ikke rapporteret om varige mén efter behandlingen.

Hvem må ikke få botox?

Hvis du er gravid eller ammende, må du ikke få botox, ligesom allergier overfor nogle af stofferne, produktet indeholder selvfølgelig udelukker det. Ved sjældne sygdomme såsom Myastenia Gravis kan du heller ikke behandles. Du skal desuden være over 18 år for at kunne få behandling med botox.

Fordele og ulemper ved botox

En af fordelene ved botox er, at det er et ganske lille indgreb og at det virker meget hurtigt på synligheden af rynker og andre gener, der bliver brugt til at behandle.

En anden fordel ved behandlingen er, at effekten kun varer i gennemsnit 3-5 måneder efter første behandling. Derefter kan man beslutte, om man ønsker at gentage behandlingen og evt. også få behandlet andre områder. For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-4 gange pr. år.

En tredje fordel ved lige præcis Vistabel Botox til rynkebehandling er, at videnskabelige studier tyder på, at effekten af Vistabel Botox varer længere efter hver ny behandling. Det skyldes sandsynligvis, at musklen, der bliver blokeret af botox, bliver mindre og svagere efter behandling, fordi den ikke længere bliver brugt. En anden faktor, som også spiller en rolle, er, at man ubevidst ændrer sin mimik, når enkelte små muskler er blokkeret af Vistabel Botox.

En ulempe ved botox er, at effekten og resultatet aftager igen, typisk efter 3-5 måneder.

Anden ulempe for nogle er, at der er tale om injektion med nål. En ganske tynd en af slagsen, men en nål ikke desto mindre.

Alle risici og beskrivelse af eventuelle komplikationer bliver gennemgået grundigt ved din konsultation ved Klinik AYA. Forud for behandling rådgives og informeres du også grundigt om selve behandlingen, hvis du ønsker den.

Klinik AYAs behandlere er særdeles erfarne og certificerede til at behandle.

BOOK EN TID

Naturlig rynkebehandling og forebyggelse: 5 ting du selv kan gøre

Uanset om du ønsker kosmetisk behandling med botox eller ej, kan du selv gøre flere ting for at minimere og forebygge rynker og aldringstegn på huden. Vi anbefaler til hver en tid at du sætter ind på følgende punkter selv. De vil give din hud det bedste udgangspunkt:

  1. Solcreme
  2. Tilskud af kollagen
  3. Drik rigeligt med væske
  4. Ansigtsbehandlinger
  5. God, potent hudpleje

Brug solcreme

En af de ydre faktorer, der betyder allermest hudens aldring og graden af aldringstegn, er solens UV-strålers påvirkning af huden. Måske ved du det allerede, måske har du ikke tidligere været flittig solcremesbruger, men det batter, og det er aldrig for sent at komme i gang og give din hud de bedste betingelser for at ældes med ynde fremadrettet og passe godt på den.

Mange af os oplever tidligere solskader viser sig som hyperpigmentering. Det vil sige uens hudtone, ofte mørkere pletter på huden. De kan optræde mange steder, men ses ofte på fx kinder, pande, overlæbe eller håndryg, og for en opleves de som kosmetisk skæmmende.

Ved daglig brug af UV-beskyttelse, forhindrer du både nye solskader i at opstå, og du minimerer, hvor meget den hyperpigmentering, du har, træder frem og er synlig.

Kræftens Bekæmpelse anbefaler, man bruger solcreme, når UV-indekset er over 3 fra april til september i Danmark. Vi anbefaler, du bruger mindst SPF 30, og kan anbefale følgende gode produkter fra pHformula, som forhandles i klinikken:

C.C cream sph 30+, 50 ml
En multifunktionel CCcream, der øjeblikkeligt ensarter huden, giver glød og effektivt beskytter mod solens UVA/UVB-stråler.

U.V protect SPF 30+, 50 ml
En innovativ og bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, som tilfører huden nærende antioxidanter samtidig med en effektiv UV-beskyttelse.

Sun Powder
En lille, lækker solbeskyttelsespudder, så du nemt opfrisker din SPF, uden at ødelægge din makeup.

Tilskud af kollagen

I takt med vi ældes, bliver vores hud mindre fast og spændstig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige produktion af kollagen begynder at aftage fra, når vi er omkring 30 år gamle. Øv!

Der er dog flere kliniske studier, der peger på at kollagen som kosttilskud kan være med til at øge hudens spændstighed og elasticitet og hudens evne til at binde fugt, og også at kollagen kan forsinke aldringstegn i huden.

Vi anbefaler, at du, udover at have en sund livsstil, dagligt tager EXO-LAB kollagen fra Vild Nord. Det blandes i et lille glas vand. Kollagenpulver fra EXO-LAB fås i tre forskellige varianter – SOFT, CARE og GLOW – med hver deres virkning, duft og smag. Alle varianter er rene naturprodukter og indeholder marinekollagen, der hydrolyseres for at nedbryde proteinet til små kollagenpeptider, som kroppen forvandler til aminosyrer, som nemt optages, og som kroppen også bruger til at producere kollagen på egen hånd.

Drik rigeligt væske

Vand er essentielt for hele menneskekroppen, ikke mindst vores hud, og vi mennesker bør drikke 1,5 til 2 liter vand dagligt for at være hydrerede. Vand i vores celler er det, der gør, de kan arbejde optimalt med både at transportere næring og bortskaffe affaldsstoffer.

Når vi er velhydrerede har vores hud de bedste betingelser, og det minimerer både, at huden bliver tør og at elasticiteten aftager, eller at man får gener af dehydreret hud såsom kløe og svie.

Ansigtsbehandlinger

For at få den smukkeste og sundeste hud, kræver det også, den har et godt udgangspunkt.

På Klinik AYA arbejder vi meget passioneret og kontrolleret med det, der hedder kemisk skin resurfacing. Det er meget mere end bare konventionel peeling, der hovedsagligt eksfolierer huden. I klinikken kalder vi denne eksklusive behandling for Kemisk Peeling,  og det er en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, så flere lag udskiftes, fornyes og huden opstrammes.

Kontrolleret skin resurfacing stimulerer aktivt for at opnå en accelereret cellefornyelse i flere lag af huden, samtid med at sår og overfladiske irritation begrænses. Effekten opnås gennem særligt patenteret system kaldet PH-DVC, som sikrer dig højest effektivitet og minimal risiko.

Kemisk skin resurfacing er både godt til at optimere hudens kvalitet og evne til at optage gode produkter fremadrettet, men behandler og afhjælper også forandringer i huden som aldring, hyperpigmentering, akne og kronisk rødme.

Din hud vil altid blive analyseret forinden og den kemiske peeling bliver nøje planlagt efter og målrettet til lige præcis din hud.

Vi er naturligvis registreret af Styrelsen for patientsikkerhed til disse behandlinger.

God, potent hudpleje

Hvis du ønsker optimal hudkvalitet og den smukkeste hud muligt, er det ikke lige meget, hvad du smører på den af pleje mellem dine skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger. Med professionelle nicheprodukter, som er potente langt ud over, hvad man kan købe i almindelige butikker, kommer du meget længere.

Hos Klinik AYA forhandler vi pHformula MD serie, som har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter. pHformula MD serien er kun til salg via klinikker med lægelig tilknytning

Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som sørger for, at celleaktiviteten altid er god, som er altafgørende for om huden er i balance. Produkterne skaber resultater for alle hudproblematikker og hudtyper.

Vi anbefaler at kombinere en god hudplejerutine med kemiske peelings i klinikken, så de aktive ingredienser i din hjemmepleje vil trænge mere aktivt igennem din hud og dermed gøre din daglige hudpleje rutine mere effektiv på den måde.

Book en tid Priser