Skinbooster – hudoptimering, der giver forbedret og glattere hud

Skinbooster er en super effektiv behandling med hyaluronsyre, der opstammer, udglatter og forbedrer huden helt naturligt. Skinbooster fugter huden intensivt ved at injicere små doser hyaluronsyre i huden. Resultatet er en subtil og synlig forskel på hudens udseende, jævnhed og glød. Behandlingen optimerer din hudkvalitet på hudens egne, naturlige præmisser.

Derfor er skinbooster et rigtig godt sted at starte før andre kosmetiske behandlinger, ligesom behandlingen er rigtig god til at vedligeholde din mest optimale hudkvalitet.

Hvorfor få skinbooster behandling?

Når vi bliver ældre, aftager hudens spændstighed. Det skyldes b.la., at huden producerer mindre hyaluronsyre, som er kroppens naturlige fugtbinder. Når fugtbinderne bliver færre, betyder det, at det er sværere for huden at holde på fugten, og derfor bliver den tørrere og mindre fast. Skinbooster tilfører huden ekstra hyaluronsyre.

Mængden af hyaluronsyre i huden aftager faktisk langsomt gennem hele livet lige fra barnsben. Når vi når midten af tyverne, begynder mængden af kollagen også at aftage, og det betyder for de fleste, at man de følgende år begynder at se de første aldringstegn i huden. Fine linjer begynder at vise sig, og med tiden opleves mindre fasthed og spændstighed i huden. Det er et livsvilkår, men ikke et vilkår, der ikke kan gøre noget ved. Skinbooster tilfører huden hyaluronsyre på ny, så den igen kan binde fugten mere effektivt til huden, så den fremstår mere spændstig, gennemfugtet og mere jævn.

Du kan i øvrigt også købe kollagen som kosttilskud i Klinik AYA.

Hvad er skinbooster?

Skinbooster er en kosmetisk behandling, der, ved injektion af hyaluronsyre i bittesmå doser lige under huden udglatter fine linjer og giver huden et fugtboost. Behandlingen er god til ansigt, hals bryst og hænder, og den kan kategoriseres som naturlig. Hyaluronsyre er nemlig kroppens egne naturlige sværvægtere i fugt.

Hyaluronsyre er naturligt forekommende i vores hud, men aftager, som så meget andet, med alderen, og det gør, at huden mister volumen, spændstighed og fugt. Hyaluron er et lillebitte sukkermolekyle, der kan bære sin egen vægt mange, mange, gange og er en super fugtbinder. Derfor hjælper skinbooster-behandling til at genoprette hudens fylde og spændstighed. Skinbooster tilfører huden fugt, stimulerer produktionen af kollagen og forbedrer hudkvaliteten øjeblikkeligt. Varigheden af behandlingen afhænger af, hvad type skinbooster, man vælger.

5 gode grunde til at vælge skinbooster

 1. Skinbooster er en naturlig skønhedsbehandling med hyaluronsyre, som er kroppens naturlige fugtbooster og forsyner af spændstighed til huden.
 2. Skinbooster forbedrer hudkvaliteten synligt og give en glattere og mere jævn hud.
 3. Både selve injektionen og skinboosteren stimulerer hudens egen produktion af kollagen.
 4. Skinbooster giver hurtigt synlige og gode resultater.
 5. Effekten af skinbooster holder op til 9 måneder.

Skinbooster er en hyaluronsyre-behandling

Skinbooster fås fra flere forskellige brands og sammensætninger. Hos Klinik AYA tilbyder vi Ejal40 Skinbooster og Juvederm Volite Skinbooster. Skinbooster er ikke en filler-behandling. Filler har en højere bæreevne og bruges til at fylde og skulpturere, mens skinbooster forbedrer hudens kvalitet ved at give fugt og glød. Skinbooster giver også glattere hud, mere elastisk og velhydreret hud og mindsker fine linjer, rynker og ar.

Skinbooster før og efter

Effekten af behandling med skinbooster er både god og tydelig. Prøv bare at se billederne af før og efter skinbooster-behandling.

Skinbooster før og efter

Skinbooster før og efter, Juvederm Volite

En jævnere, glattere hudstruktur og mere ensartet farve
efter Skinbooster med Juvederm Volite.

Skinbooster før og efter

Før og efter skinbooster, Ejal 40

Kun 3 behandlinger med Ejal 40 og dette flotte
resultat! Huden er mere jævn og fast.

Ejal40 Skinbooster

Ejal40 skinbooster er en fantastisk skinbooster, som er fuldstændig naturlig og WOW-effekten har du med det samme. Allerede efter første behandling kan du se synlig forbedring af din hudkvalitet. For bedst holdbarhed af resultatet, skal denne type skinbooster behandles med kurforløb.

Ejal40 Skin booster

Hvorfor vælge Ejal40 Skinbooster?

Ejal40 er den seneste variant af hudforyngende skinboostere. Modsat mange andre typer skinbooster- behandling, behøver man ikke særligt mange stik med Ejal40, da hyaluronsyren spreder sig som en 5-krone under huden i det behandlede område. Det betyder også, at downtiden efter Ejal40 er minimal.

Ejal40 er en ny BIO-REVITALISERING og den skaber virkelig flotte resultater. Ejal40 forbedrer hudens tæthed, reducerer rynker og genopretter kontur og fylde. Det gør den ved umiddelbart at tilføre huden fugtboost med hyaluronsyre, men også ved at genopbygge hudens fysiologiske funktioner ved at omstrukturerer og styrke hudstrukturen indefra. Både den naturlige hyaluronbalance genoprettes og kollagenproduktionen stimuleres. Det betyder, at Ejal40 forbedrer hudkvalitet, reducerer og reparerer aldringstegn og samtidig forebygger aldringstegn, ved netop at forbedre hudkvaliteten. Ejal40 kan altså godt siges at skrue tiden tilbage i huden.

Ejal40 indeholder ren, ikke krydsbunden, hyaluronsyre og er helt uden tilsætningsstoffer eller kemiske forstærkere, hvilket gør Ejal40 meget sikker. Den optimale mængde og koncentration af hyaluronsyre er 40 mg/2 ml pr sprøjte.

Det unikke ved Ejal40 er, at huden opstrammes, udglattes og løftes med det samme uden nævneværdige gener eller restitueringstid.

Hvordan foregår behandling med Ejal40?

For behandlingen, skal vi se dig til konsultation. Til selve behandlingen injiceres Ejal40 med få punkter i områder, der trænger til et boost, i fx ansigt, hals, hænder og décolleté. Med så få stik, som Ejal40 kræver, minimeres risikoen for ødem, blå mærker og smerte.

Behandlingen tager ikke lang tid og er næsten smertefri. Restitutionstiden er meget kort, da de små mærker efter injektionen kun er synlig i et par dage. For fuldt udbytte af Ejal40, skal skinboosteren gives som kurforløb. Derfor tilbyder Klinik AYA udelukkende Ejal40 behandling som kur. Kun sådan kan vi sikre dig de bedste og mest optimale resultater.

Behandlingen må kun udføres af autoriseret og certificeret speciallæge eller – sygeplejerske. Hos Klinik AYA udføres behandlingen af Gitte Daugbjerg, som er autoriseret og certificeret og særdeles erfaren.

Før behandling med Ejal40

Inden behandling med Ejal40, skal du konsulteres. Det er et lovkrav jf. Sundhedsstyrelsens lovgivning. Du skal være ordentligt oplyst og klædt på til at træffe en beslutning om, om det er en behandling for dig. Til konsultationen vil vi informere dig grundigt mundtligt, og du modtager skriftlig information om behandlingen.

Det er også ved konsultationen, vi planlægger og skræddersyer dit kurforløb, så det matcher din hudkvalitet. Herefter har du en betænkningstid på 2 dage jf. lovgivningen, før du kan modtage din behandling.

Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke modtage behandling med Ejal40.

Hvor længe holder Ejal40?

Holdbarheden af resultaterne, du opnår med Ejal40 skinbooster, er forskellig fra person til person. Men vores erfaring er, at de fleste ønsker nyt kurforløb efter 6 måneder, hvor effekten altså er aftaget. Et kurforløb afhængig af din hudkvalitet og sammensættes på baggrund af en analyse af lige præcis din hudkvalitet.

Et kurforløb består af 2- 4 gange, og kuren kan gentages 1-2 gange om året.

Spørgsmål? Fyr løs!

Efter behandling med Ejal40 skinbooster

Efter enhver skinbooster-behandling kan der forekomme let rødme, hævelse og ømhed. Det kan vare i flere dage. I visse tilfælde kan man få blå mærker, som aftager i løbet af ca. 8 dage. Disse reaktioner er dog ikke særligt udbredte ved behandling med Ejal40, hvor restitutionstiden typisk er kort.

Efter en Ejal40-behandlinger frarådes berøring af det behandlede område samt brug af makeup og andre cremer før 12 timer efter behandlingen. Hård fysisk anstrengelse og -motion frarådes også i det første døgns tid. Du bør desuden ikke udsætte huden for direkte sollys eller solarium i to uger efter behandlingen, ligesom du bør undgå temperaturer under 0 grader.

Juvederm Volite Skinbooster

Juvederm Volite er skinbooster, som giver huden en fornyet glathed, fugt og elasticitet, og effekten holder længe. Juvederm Volite er en hudforskønnende og hydrerende behandling, der består af hyaluronsyre, som forekommer naturligt i hudens bindevæv.

Juvederm Volite Skin booster

Hvorfor vælge Juvederm Volite skinbooster?

Juvederm Volite Skinbooster forbedrer din hudkvalitet og har en lang holdbarhed på helt op til 9 måneder på én behandling. Juvederm Volite hjælper hudens naturlige regenerering og forbedre vilkårene for en smuk og sund hud.

Ved behandlingen vil hyaluronsyren blive blandet med vand i huden og dermed give fugt til huden, forbedre elasticiteten og fjerne fine linjer. Hyaluronfyldstoffet styrker kollagenproduktionen og forbedre generelt hudkvaliteten. Gelen indeholder også lidokain, som virker lokalbedøvende, som dermed gør behandlingen mere behagelig. Endelig er holdbarheden af de resultater, du opnår med denne skinbooster lang – helt op til 9 måneder. De langvarige resultater skyldes, at Juvederm Volite er krydsbunden, hvilket øger produktets levetid i huden.

Juvederm Volite er udviklet til æstetiske behandlinger i ansigtet, på hals, dekolletage og på hænder. Behandlingen må kun udføres af autoriseret og certificeret – speciallæge eller – sygeplejerske.

Hos Klinik AYA udføres behandlingen af Gitte Daugbjerg, kosmetisk sygeplejerske.

Hvordan forbedres hudkvaliteten med Juvederm Volite?

Juvederm Volite Skinbooster er en HA-filler, der består af vand og hyaluronsyre (HA), som er et sukkermolekyle, der findes naturligt i forskelligt væv hos mennesker. Hyaluronsyre har tre vigtige egenskaber:

 • Giver fugt
  Hyaluronsyre har en høj vandbindende evne, der forbedrer fugtniveauet.
 • Giver epidermis fylde
  Hyaluronsyren, der bliver lang i dermis (underhuden) giver fylde i de epidermale lag (overhuden), og styrker både volumen i huden og bindevævscellerne.
 • Styrker kollagenproduktionen
  Både selve produktet og injektionsproceduren får bindevævscellerne til at omdanne sig til kollagen, hvilket styrker hudkvaliteten og dens elasticitet.

Efter behandling med Juvederm Volite

Efter behandlingen kan der forekomme rektioner såsom let rødme, hævelse og ømhed. Det kan vare i flere dage. I visse tilfælde kan man få blå mærker, som vil aftage i løbet af ca. 8 dage. Efter en Juvederm Volite behandlinger frarådes berøring af det behandlede område samt brug af makeup og andre cremer før 12 timer efter behandlingen.  Hård fysisk anstrengelse og -motion frarådes ligeledes i det første døgns tid. Du bør desuden ikke udsætte behandlet hud for direkte sollys/solarium i to uger efter behandlingen og undgå temperaturer under 0 grader,

Hvor længe holder effekten af Juvederm Volite?

Skinbooster Juvederm Volite kræver kun én behandling for, du opnår fuld effekt, og effekten holder i op til ni måneder. Ud over selve wow-effekten, er den lange holdbarhed af resultaterne det, der gør Juvederm Volite unik.

Book en tid Priser