Gavekort til Klinik Aya?

Måske ønsker en af dine kære sig behandlinger i Klinik Aya? Du kan selvfølgelig købe gavekort til behandlinger og produkter, og give dem i gave.

Gavekortet kan være til de behandlinger, der udføres på Klinik Aya, og som din kære måske allerede kender og elsker, eller blot ønsker sig.

Det kunne være til behandling med Botox, Juvederm filler, let kemisk peeling og kemisk peeling, altid inklusiv diamantslibning. Gavekort kan også bruges på skønne produkter som komplimenterer behandlingerne. Klinikken forhandler en række lækre og effektive produkter, såsom RevitaLash vippeserum eller rensecreme EXFO Cleance og POST Recovery Cream, som anvendes som dag- og natcreme.

Er huden mere udfordret, sensitiv, ældet eller hyperpigmenteret, anbefaler jeg et af vores mere aktive serummer, som kan understøtte behandling, så din kære opnår det bedste resultat.

Du kan selvfølgelig få råd og vejledning til dit køb i klinikken, ligesom dine kære altid er garanteret grundig rådgivning hos Klinik AYA.

Bemærk at gavemodtageren skal modtage konsultation og betænkningstid, før han eller hun må modtage behandling med botox, hvis de ikke allerede har modtaget det her i klinikken.Har gavemodtageren ikke været i klinikken før, starter vi ved de fleste behandlinger med en konsultation for at finde ud af, hvordan vi bedst hjælper vedkommende.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig.

Gavekort købes i Klinikken, hvor du også altid kan spørge Gitte til råds.

 

Læs mere om de behandlinger, vi tilbyder her: Behandlinger

Læs mere om de produkter, vi sælger i klinikken her: Produkter

Du kan også læse mere om Klinik AYA og vores værdisæt her.