I 2018 åbnede Gitte Daugbjerg Klinik AYA i Frederikssund.

Efter mange mere end 30 års sygeplejeerfaring og mange, mange år i feltet kosmetiske behandlinger, var det ikke en svær beslutning for Gitte at samle al sin ekspertise, know-how og visioner for en rigtig god kosmetisk klinik under eget tag og i sin egen by.

Foruden selv at være en dygtig og erfaren kosmetisk sygeplejerske, har Gitte en baggrund i medicinalbranchen, hvor hun i mange år har arbejdet for det medicinalfirma, der producerer botox og filler. Det betyder både, hendes baggrundsviden er enorm, og at hun selv har undervist andre kosmetiske klinikker i, hvordan man anvender produkterne allerbedst og sikrest. Derudover har hun en stor og bred erfaring inden for sygepleje og ledelse, og så har hun en af landets bedste læger på feltet tilknyttet klinikken, Dr. Jørgen Esmann.

Visionen bag Klinik AYA

Gittes mål er altid at hjælpe kunderne til den bedste løsning for lige præcis dem, og det gør hun ved at se på det hele menneske og lytte på det, der bliver sagt og måden det bliver sagt på.

– Mit sigte er, at behandlingen ser naturlig ud, uden at vi egentligt laver om på ansigtet. Vi forskønner det, naturen har givet os, siger Gitte og pointerer samtidig, at AYA netop står for ”Assisting Your Aesthetic” – altså at assistere kundernes æstetik.

Det kræver selvfølgelig ekspertise, men fagligheden kan aldrig stå alene, når det handler om kosmetiske behandlinger, mener Gitte.

– Min erfaring er selvfølgelig vigtig, og jeg er også så glad for at have ringet alle mine kompetencer ned til mig selv og samlet det i min egen klinik. Men det måske allervigtigste, jeg står med, er min etik og æstetik, siger hun.

Og det er netop visionen bag Klinik AYA at forene de to sider og hjælpe kunderne til at få fremhævet deres naturlige skønhed på den bedste måde.

– Det er med mit faglige blik, jeg kan se, hvad der skal til eller ikke til for at skabe harmoni og skønhed i et ansigt, og det er med min ansvarlighed og integritet, jeg aldrig laver noget, jeg ikke kan stå inde for, og ærligt mener, er en god idé for den kunde, jeg har i hænderne, siger hun.

Det er fundamentet i Klinik AYA: Høj kvalitet og sikkerhed, lige så høj ansvarlighed og moral.

Derfor siger Gitte til hver en tid også hellere nej eller foreslår andre veje til målet, end hun laer noget, hun ikke kan stå inde for – også kunderne selv ønsker det.

– Jeg er meget bevist om mit ansvar. Kosmetiske behandlinger kan blive en glidebane, og derfor er det i mine øjne vigtigt at man som behandler ser det som et tillidshverv.

Historien bag klinikkens navn

Hvorfor lige ”Klinik AYA”, tænker du måske. Er klinikken opkaldt efter nogen? Det korte svar er nej.

Det lidt længere svar er, at Gitte om frem til navnet ”Klinik AYA” en hyggelig og stille vinteraften, hvor hun og hendes søster lod ideerne få frit løb for, hvad navnet på denne medicinsk, æstetiske klinik skulle være.

Udgangspunktet og tanken var, at klinikkens navn skulle være stærkt, smukt, feminint og kort, samtidig med, at det skulle rumme æstetikken og visionen bag klinikken. Efter lidt brainstorm ramte de navnet AYA, og mærkede straks, at det var var navnet.

Aya er et pigenavn, som anvendes i mange forskellige lande og har forskellig betydning afhængig af hvilket land navnet, man befinder sig i. Fælles er, at Aya er feminint navn med en positiv og stærk betydning. Nogle af betydningerne er: smuk, farverig, fantastisk, mirakel, kreativ, god sjæl, musik og melodi. AYA står også for ”Assisting Your Aesthetic”, som er en kerneværdi i klinikken.

Vores passion er din skønhed  –  Vores kvalitet er din sikkerhed

Assisting Your Aesthetic