klinik aya vistabel botox

Vistabel – botox er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Vistabel – botox fortyndes meget kraftigt, injiceres derefter med en tynd steril nål under huden i de udvalgte små ansigtsmuskler. Det har den virkning, at rynker glattes ud.

Læs mere
filler juvederm klinik aya

Juvederm filler – er en non-permanent filler. Det er et af verdens mest populære og veldokumenterede brands inden for HA-fillers. Juvederm produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles.

Læs mere
klinik aya hudforskønnelse

Skinbooster er en hudforskønnende og hydrerende behandling bestående af hyaluronsyre, som forekommer naturligt i hudens bindevæv. Hyaluronsyren vil blive blandet med vand i huden og dermed give fugt til huden, forbedre elasticiteten og fjerne fine linjer. Hyaluronfyldstoffet styrker kollagenproduktionen og forbedre generelt hudkvaliteten.

Læs mere
Kemisk peeling klinik aya

Kemisk peeling er en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, så flere af hudens lag udskiftes, fornyes og strammes op. Kemisk peeling reducerer, fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet og uregelmæssig hud.

Læs mere
SkinPen behandling giver smukkere hud

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Man opnår en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur

Læs mere