klinik aya vistabel botox

Vistabel – botox er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Vistabel – botox fortyndes meget kraftigt, injiceres derefter med en tynd, steril nål under huden i de udvalgte små ansigtsmuskler. Det har den virkning, at signalstoffet fra nerven til musklen hæmmes, de pågældende muskler slapper af og rynker derfor glattes ud. Virkningen er midlertidig og varer typisk 3-6 måneder.

Læs mere
filler juvederm klinik aya

Juvederm filler – er en non-permanent filler. Det vi sige, den opløses naturligt af kroppen og udskilles igen. Juvederm filler er et af verdens mest populære og veldokumenterede brands inden for HA-fillers. Det produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles, og valget foretaget af din behandler – i Klinik AYA vil det sige, af kosmetisk sygeplejerske, Gitte Daugbjerg.

Læs mere
klinik aya hudforskønnelse

Skinbooster er en hudforskønnende og hydrerende behandling bestående af hyaluronsyre, som forekommer naturligt i hudens bindevæv. Hyaluronsyren vil blive blandet med vand i huden og dermed give fugt til huden, forbedre elasticiteten og fjerne fine linjer. Hyaluronfyldstoffet styrker kollagenproduktionen og forbedre generelt hudkvaliteten.

Læs mere
Kemisk peeling klinik aya

Kemisk peeling er en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, så flere af hudens lag udskiftes, fornyes og strammes op. Kemisk peeling reducerer, fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet og uregelmæssig hud og stimulerer hudens naturlige regenerering og cellefornyelse. Klinik AYA anvender den kemiske peeling, pHformula MD.

Læs mere
SkinPen behandling giver smukkere hud

Ved mikroneedling bruger man ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Man opnår en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur. Behandlingen gør at cellerne deler sig og fornyer sig i huden, og dét forbedrer hudkvaliteten indefra. Det stimulerer nemlig hudens egen produktion af kollagen og elastin.

Læs mere